大阪奈良櫻花 Osaka Sakura


Larry 當日有D 唔舒服,但非常專業仍然好用心教我地點擺~同埋影得非常落力~............... Larry 越黎越唔舒服, 但堅持要影埋先, 因為咁岩有個位同光線好靚! 真係好專業!!

我同老公都好鐘意日本既櫻花, 所以想係日本揀pre wedding~我地行左幾轉婚紗展都無頭緒, 最後決定搵朋友介紹既pre wedding 公司影!因為我見佢地影歐洲影得好靚! 最後收倒相, 真係好驚喜!好靚!講下拍攝之前, 我地係香港揀裙果時都開過1次會, 問我地想影咩 feel~因為我地唔識影相, 所以叫Larry 渣主意~ 然後到大阪, 拍攝前1晚都有開會, 講多次拍攝流程! 真係好細心! 拍攝當日, 朝早Fiona 好準時到房間幫我化妝, 化得好好同好細心~ 會揀返岩我面型既頭同妝! 化得好自然同好精神!然後我地第1站去大阪城影相, 我地唔識擺poses, Larry 當日有D 唔舒服,但非常專業仍然好用心教我地點擺~同埋影得非常落力~第2站奈良, Larry 不斷搵地方, 睇下邊到影得靚~影到6點倒, 大家都攰! Larry 越黎越唔舒服, 但堅持要影埋先, 因為咁岩有個位同光線好靚! 真係好專業!! 最後, 我地因為行李delay, 到拍攝當日先送返黎酒店, 我地手上好多野, 佢地好好人車埋我地同d行李心齋橋酒店! 比著其他人真係唔會理我地!最後最後多謝佢地比我地一個開心又難忘時pre wedding 回憶!

Featured Posts
Posts are coming soon
Stay tuned...
Recent Posts